loft73

Over Loft73

Een bijzondere plek om te logeren. Verassend ruim en licht. Hier logeert u midden in het bruisende stadscentrum van ’s-Hertogenbosch en toch ervaart u rust en stilte. Geniet van een lekkere cappuccino op uw eigen balkon of op een van de vele gezellige terrassen om de hoek.

De ingang van het appartement is gelegen aan het Begijnstraatje (nr 5). Terwijl de woonkamer uitkijkt over de Postelstraat, een van de oudste straten van ‘s-Hertogenbosch.

Op minder dan 100 m bevindt zich een van de meest leuke winkelstraten van ‘s-Hertogenbosch, de Vughterstraat. Bekende winkels zoals Lifestyle, Simon Levelt en Rituals worden afgewisseld met minder bekende boetieks, woonwinkels, restaurantjes, hippe eetgelegenheden en gezellige cafes. Maar ook de AH bevindt zich op minder dan 5 minuten lopen.

Leuk om te weten: sinds November 2013 zijn in onze gezellige stad iedere zondag de (meeste) winkels vanaf 12.00 uur geopend. Inclusief de croissanterie op minder dan 5 minuten lopen waar u al vanaf 8 uur in de morgen verse croissants en broodjes kunt halen.