Loft73 ligt in het stadcentrum. De website met actuele parkeer informatie: https://www.s-hertogenbosch.nl/parkeren

Openbaar vervoer: vanaf het treinstation loopt u in ongeveer 15 minuten naar de Loft. Ook is het mogelijk een stationstaxi te nemen. Dan wordt u afgezet op de Postelstraat.

Auto: U kunt betaald parkeren in de Postelstraat dit is echter vrij prijzig € 2,50 per uur.

Parkeergarage Wolvenhoek: Adres Wolvenhoek 12, 5211HH, ’s-Hertogenbosch. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Kosten € 2,30 per uur met een maximum van €20,- per dag.

Ook bij het station kunt u voordelig parkeren in Parkeergarage Paleiskwartier €1,- per uur met een maximum van €20,- per dag. Openingstijden: Maandag-zaterdag: 07.00-21.00 uur, Donderdag 07.00-22.00 uur, Zon- en feestdagen: 11.00-21.00 uur, Uitrijden 24 uur.

Switchpark Emmaplein op nog geen 300 meter van het centrum en ongeveer 10 minuten van de loft parkeert u aan het voormalige kantoorpand van Het Brabants Dagblad. Let op Deze parkeerplek is alleen voor langer parkeren.

Het transferium: Parkeren + openbaar vervoer voor maximaal 4 personen naar het centrum van de stad kost u € 4,-.

  • P+R Deutersestraat: Deutersestraat 2d, 5223 GV, ‘s-Hertogenbosch; de bus van dit transferium stopt in de Vughterstraat (3 minuten lopen naar de Loft).
  • P+R Pettelaarpark: Pettelaarpark 59, 5216PP, ‘s-Hertogenbosch
  • P+R De Vliert: Stadionlaan 9, 5213JH, ’s-Hertogenbosch
En tip van een gast:
Extra parkeerplaatsen in het weekend
Aan de achterkant van het centraal station vind je de Q-Park P+R terreinen. Deze zijn voortaan op zaterdagen en zondagen ook open voor het winkelend publiek. Daarmee komen er op zaterdag en (koop)zondag 300 extra betaald parkeerplaatsen aan de Maijweg beschikbaar voor het binnenstadbezoek. Op de P+R terreinen aan de Magistratenlaan en Parallelweg zijn ook nog eens 300 parkeerplaatsen. De openstelling is een gezamenlijk initiatief van gemeente, Q-Park en NS. Q-Park heeft daarom op verzoek van de gemeente de weekendtarieven fors verlaagd naar € 1,- per uur met een maximum van € 5,00 per dag. De P+R terreinen zijn goed bereikbaar en liggen op ongeveer 10 minuten loopafstand van het centrum.